Ha Ön a munkahelyére keres higiéniai termékeket, jó helyen jár. Nézzen be hozzánk. Örömmel köszöntjük!
 "Tőlünk függ minden, csak akarjunk."
Gróf Széchenyi István

 


  Safety-Walk™, csúszásgátló szalagok
 
 
 
 
 

 
 
 
Tel.: 06 1 999 8536
Mobil: 06 209 168 107
 (A városi hívószám Internetes, helyi tarifával hívható hívószám és a teljes számsor használata szükséges!)
E-mail címünk:
info@komplextrade.hu

 
websas.hu

 
Google PageRank
 

  3M Safety-Walk™ csúszásgátló szalagok Safety-Walk prospektus letölthető!

      Csúszásgátló szalag általános célra 3M Safety-Walk™ General Purpose

      Extra erős csúszásgátló szalag 3M Safety Walk™ Coarse

      Felületre alakítható csúszásgátló szalag 3M Safety Walk™ Conformable

      Finom felületű, gumiszerű csúszásgátló szalag 3M Safety Walk™ Resilient Fine

      Gumiszerű csúszásgátló szalagok nedves területekre 3M Safety Walk™ Medium Resilient

      Csúszásgátló spray Anti-Slip Spray

      Árak

  Telepítés, karbantartás

Könnyű applikálni és könnyű karbantartani

3M Safety-Walk csúszásgátló szalagok egyszerűen és gyorsan felragaszthatóak. Az applikáláshoz kövesse a következő útmutatót:

A területet zsírtalanító oldattal (pl. 3M ipari tisztító) kell letisztítani, a zsiradék és egyéb szennyeződések eltávolítása érdekében. Alaposan le kell öblíteni, és hagyni kell, hogy teljesen megszáradjon.
Minimális hőmérséklet az applikálás alkalmával: 5°C (a finom felületű, gumiszerű csúszásgátlónál 10°C).
Figyelem: Nitro higító és a lakkbenzin nem alkalmas a felület megfelelő előkészítésére!

Pórusos, érdes vagy sima felületek esetén (mint pl. festetlen fa, beton vagy kőpadlók), ecsettel fel kell vinni a 3M alapozót (Scotch-Grip TM214I vagy Fast-Bond TM I0, esetleg Scotch-Clad TM 776), pontosan arra a helyre, ahová helyezni akarjuk a 3M Safety-Walk szalagot. Hagyja, hogy az alapozó jól megszáradjon.
A tekercsről levágott darabok sarkait le kell kerekíteni. A 3M Safety-Walk szalag hátsó védőrétegének egyik végét le kell választani, majd a terméket a megfelelő helyre illeszteni. Lehetőleg ne érjen a ragasztóréteghez. Lépcsőkön a 3M Safety-Walk szalagot a lépcső szélétől 12-15 mm-re kell elhelyezni, hogy a szegély ne gyűrődjön fel.
A maradék 3M Safety-Walk szalagot úgy kell feltenni, hogy a védőréteget fokozatosan lehúzva a megfelelő helyre kell préselni a szalagot.

Használjon 3M kézi gumihengert, mely biztosítja a jobb tapadást. A 3M Safety-Walk felületre alakítható típusú szalagnál gumikalapácsot is lehet használni, mellyel csúszásgátló szalagot a felület szabálytalanságához lehet igazítani.

Nedves helyen a 3M Safety-Walk szegélytömítő anyagot ("Edge Sealing Compound") érdemes használni a csúszásgátló termék szélénél, vigyázva, hogy a tömítőanyag mind a szalagot, mind a padlózatot fedje. A szegélytömítő megszáradása után (rendszerint 30 perc) a területen át lehet közlekedni.
A kihelyezett csúszásgátló rendszeres ellenőrzése ajánlott, ezzel biztosítva a termék hatékonyságát és működőképességét.
A csúszásgátlót rendszeresen sörtés kefével kell letakarítani, így biztosítható, hogy ne maradjon rajta szennyeződés vagy más olyan maradvány, amely kihatással lenne a termék funkcionalitására.
Javasolt a szalag tisztítószerrel történő lemosása, majd leöblítése vízzel, így biztosítható, hogy sem rajta, sem körülötte ne legyen lerakodott zsiradék vagy szennyeződés.

További információ fenti elérhetőségeinken.