Ha Ön a munkahelyére keres higiéniai termékeket, jó helyen jár. Nézzen be hozzánk. Örömmel köszöntjük!
 "Tőlünk függ minden, csak akarjunk."
Gróf Széchenyi István

 


Az alábbiakkal szeretnénk segíteni a vásárlását
 
 
 
 
 

 

 

Tel.: 06 209 168 107 
   
E-mail címünk:
info@komplextrade.hu

 
websas.hu


 
Google PageRank
 
Honlapunkon feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák!


Megrendelés módja :
Honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll. Tervezzük a vásárlás jelentős könnyítését és Honlapunk bővítését, amely a közeljövőben megvalósul és feltehetően a Honlapunk teljes átalakításával jár, de jelenleg telefonon, faxon, vagy az elérhetőségeinkre kattintva E-mailben küldheti el a megrendeléseit, melyre rövid időn belül visszaigazolásként választ kap.

Megrendelésében kérjük adja meg a pontos címüket, az Ön nevét, elérhetőségét telefonon.

Ha a keresett árut nem találja meg Honlapunkon, kérem keressen fel minket telefonon vagy e-mailben. Kínálatunk szinte a teljes egészében felöleli az üzemeltetéshez szükséges termékeket. Cégünk neve: a Komplex szó is erre utal.

Házhozszállítás:
A megrendelt árut a legtöbb termék esetében rövid (24-72 óra) határidővel kiszállítjuk Önnek.

A házhozszállítási díjakról részletesen :
Budapesten a legtöbb termék esetében 30.000 Ft felett ingyenes, alatta 1.500,-Ft. A Fémszekrényekre vonatkozó szállítási költségek külön a Fémszekrények Áruházunkban található!

Pest megyébe, Fejér megyébe, Heves megyébe, Komárom-Esztergom megyébe, Nógrád megyébe 150.000,-Ft felett ingyenes, alatta 8.000,- Ft

Bács-Kiskun megyébe, Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, Csongrád megyébe, Győr-Moson-Sopron megyébe, Jász-Nagykun-Szolnokmegyébe, Somogy megyébe, Tolna megyébe, Veszprém megyébe 300.000,-Ft felett ingyenes, alatta 15.000,-Ft

Baranya megyébe, Békés megyébe, Hajdú-Bihar megyébe, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, Vas megyébe, Zala megyébe 500.000,- Ft felett ingyenes, alatta 20.000,-Ft

Kisebb térfogatú 50 kg alatti megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el Önökhoz. Budapestre a súlytól függően 1.000-2.500,-Ft-ig, vidékre (az ország egész területére) 2.000-5.000,-Ft-ig.


Fizetés:
Amennyiben már vásárolt nálunk a fizetés a megegyezett, szokásos formában történik. 
Ha Ön még nem vásárolt nálunk a fizetés telefonon vagy személyesen folytatott megegyezés alapján történik. Ebben az esetben kérjük keressen meg minket.

Nagy örömmel köszöntenénk Önt, illetve Önöket is a vevőink között és bár jelenleg az Interneten vásárlás még gyerekcipőben topog, de a fejlődés feltétlenül ebben az irányban halad.
A mi célunk mindenképpen az hogy Ön elégedett legyen.

Tisztelettel:


Takács Tamás
cégvezető
Információért vagy megrendelés esetén kérjük hívja a 06 209 168 107-es mobilszámot.
Te l.: 06 209 168 107, E-mail címünk: info@komplextrade.hu
(A városi hívószám Internetes,
helyi tarifával hívható hívószám és a teljes számsor használata szükséges!)


vissza az elöző oldalra